Hoitohuoneella tai sinun kotonasi.

Olen Maria Murtomäki vauvahyvinvoinnin ammattilainen (Vauva-akatemia 9kk 5/2021) WHO:n imetysohjaaja sekä Di-vyöhyketerapeutti-luontaishoitaja (2009-2010)  vyöhyketerapeutiksi opiskelin Vantaalla Harmonet koulutuksessa. Koulutuksen sisällöstä voi lukea lisää Harmonet sivulta. 

Mäntsälässä Oivantiellä kotini hoitohuoneella avoinna olevat ajat näet vello.fi/ihanat-hoidot ajanvaraus sivulta. Myös mahdollisuus kotikäynteihin kun tarvitset imetysohjausta, lapsellesi tai leikki-ikäiselle vauvahieronnan tai raskaana oleville synnytyksen käynnistyshoitoa. Kotikäynteihin varaukset ja tiedustelut s-postilla, puhelimeen vastaan silloin kun en työskentele. 

Tänään suosittelen sinulle vyöhyketerapiaa


Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa kehon erilaisia häiriöitä ja sairauksia. Hoitoa käytetään kehon omien parantavien voimavarojen elvyttämiseen. Refleksologiassa käsitellään koko kehoa eikä yksin jalkateriä, näin hoito suuntautuu tehokkaasti juuri kyseiseen ongelmaan ja vaivaan. Ihmisellä on useita heijastejärjestelmiä mm. jaloissa, käsissä, korvissa, kasvoissa, vartalolla ja päässä. Hoito tapahtuu sormin ja vyöhykepuikoilla joilla hoidetaan keholla olevia heijasteita. Refleksologia on terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoa.

Vyöhyketerapia sopii mm : erilaisiin jännitystiloihin, aineenvaihduntaongelmiin, tuki-ja liikuntaelinvaivoihin, hormonaalisiin ongelmiin, kipu-ja särkytiloihin, lapsettomuuteen, verenpaineongelmiin, migreeniin, paniikkihäiriöihin, stressiin, unettomuuteen ja koliikkiin.